Ablakok és ajtók kiegészítői | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Ablakok ésajtók kiegészítői

Doplnky okien a dverí

Kiegészítők ablakaihoz a nagyobb kényelemért.

A műanyag és alumínium ablakok és ajtók kiegészítőnek magas minősége igazolja a precíz munkavégzést a gyártás során. A praktikus funkció modern kialakítással párosul, hogy a legkisebb részlet is idomuljon a beszerelt ablak- és ajtóprofilok tökéletességéhez. Önnek nincs más dolga, mint élvezni funkcionalitásukat és esztétikus hatásukat.      

Ajtók biometrikus vezérlése

A bejárati ajtók elektromechanikus zárrendszere, mely kényelmesen kireteszelhető az ujjlenyomat segítségével, de akár a billentyűzeten megadott kóddal is.

Ajtók többszörös reteszelése

A nagy sietségben elfelejtette bezárni a bejárati ajtót? A világszerte egyedülálló „2-in-1” megoldással a GU SECURY garantálja a biztonságos érzést, hogy jól végzi dolgát.

Belépés-ellenőrzés

Vezérlés, RFID-kártyaolvasó, billentyűzet a PIN-kód megadásához: Minden, amire az ajtóknál a belépés-ellenőrzéshez szükséges, egyetlen készülékben került beépítésre.

Elektronikus ajtónyitók

Feladatok az ajtók kinyitása elektromos impulzus segítségével. Gyakran „elektronikus portás” néven is ismertek.

Bejárati ajtók bezárói

A bezárás hidraulikus ellenőrzés mellett történik. A zárás ereje és sebessége egyedileg az adott ajtó szélességéhez és súlyához igazítható.

Szellőzőrendszerek

A lakóterekben ún. „nehéz levegő” termelődik, azaz olyan káros és mérgező anyagok (szén-dioxid, vízgőzök és penész) keveréke, melyek károsítják az egészséget.

Szúnyoghálók

Különböző típusú szúnyoghálók ablakokra és ajtókra.

Párkányok

Különböző színű és típusú külső és belső ablakpárkányok.

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...