18
éve
2005 - 2023

Ablakok és ajtók kiegészítői

Kiegészítők ablakaihoz a nagyobb kényelemért.

A műanyag és alumínium ablakok és ajtók kiegészítőnek magas minősége igazolja a precíz munkavégzést a gyártás során. A praktikus funkció modern kialakítással párosul, hogy a legkisebb részlet is idomuljon a beszerelt ablak- és ajtóprofilok tökéletességéhez. Önnek nincs más dolga, mint élvezni funkcionalitásukat és esztétikus hatásukat.      

Ajtók biometrikus vezérlése

A bejárati ajtók elektromechanikus zárrendszere, mely kényelmesen kireteszelhető az ujjlenyomat segítségével, de akár a billentyűzeten megadott kóddal is.

Ajtók többszörös reteszelése

A nagy sietségben elfelejtette bezárni a bejárati ajtót? A világszerte egyedülálló „2-in-1” megoldással a GU SECURY garantálja a biztonságos érzést, hogy jól végzi dolgát.

Belépés-ellenőrzés

Vezérlés, RFID-kártyaolvasó, billentyűzet a PIN-kód megadásához: Minden, amire az ajtóknál a belépés-ellenőrzéshez szükséges, egyetlen készülékben került beépítésre.

Elektronikus ajtónyitók

Feladatok az ajtók kinyitása elektromos impulzus segítségével. Gyakran „elektronikus portás” néven is ismertek.

Bejárati ajtók bezárói

A bezárás hidraulikus ellenőrzés mellett történik. A zárás ereje és sebessége egyedileg az adott ajtó szélességéhez és súlyához igazítható.

Szellőzőrendszerek

A lakóterekben ún. „nehéz levegő” termelődik, azaz olyan káros és mérgező anyagok (szén-dioxid, vízgőzök és penész) keveréke, melyek károsítják az egészséget.

Szúnyoghálók

Különböző típusú szúnyoghálók ablakokra és ajtókra.

Párkányok

Különböző színű és típusú külső és belső ablakpárkányok.

Oszd meg a Facebookon Oszd meg a Twitteren
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
WICLINE 75

WICLINE 75

Veka 82

Veka 82

Segíthetünk?