18
éve
2005 - 2023

Screen árnyékolók

Vonkajšie screenové rolety s látkou zo sklených vlákien

Ultramodern, minimalista és funkcionális árnyékolás.

A rolót egy zavartalan finom árnyékoló elemként definiáljuk. Bármilyen típusú lakóépülethez, valamint adminisztratív és passzív épülethez alkalmasak. Védenek a nem kívánt napfénytől, megakadályozzák a belső tér túlmelegedését és tökéletes magánéletet teremtenek. Minden típusú szövet nemcsak páratlan megjelenést, hanem funkcionalitást is kínál a gyártási technológiák speciális fejlődésének köszönhetően. További előny az időjárásnak és a szélnyomásnak való ellenállás. Az árnyékolók kapcsolóval, távirányítóval vagy intelligens rendszerrel vezérelt elektromotoros meghajtást kínálnak.

Exteriérový pohľad na screenové rolety

Exteriérový pohľad na screenové rolety

Az árnyékolóvak szövet áttekintése

• A Serge 600 üvegszálakból áll, amelyek PVC réteggel vannak bevonva. Kiváló hő- és napvédelmet kínálnak, átengedik a napfényt, ugyanakkor lehetővé teszik a kinti kilátást és megvédik a belső teret a nem kívánt kilátásoktól.
• A Soltis 92 áramszünete átlátszatlan, ami azt jelenti, hogy a fény- és a hőenergiát 100% -ban visszatükrözi. Lehetővé teszi a belső tér teljes sötétségét, így azokra a területekre is alkalmas, ahol a nap folyamán is maximális sötétségre van szükség.
• A Soltis 86- at a legnagyobb fényáteresztés jellemzi a belső térbe.
• A Soltis 92 a hőenergia 97% -át elnyeli, anélkül, hogy teljesen besötétítené a belső teret.

Oszd meg a Facebookon Oszd meg a Twitteren
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
WICLINE 75

WICLINE 75

Veka 82

Veka 82

Segíthetünk?