Ügyfélszolgálat és beépítés | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Ügyfélszolgálat ésbeépítés

Služby zákazníkom a montáž

Profesionálna a odborná montáž okien a dverí

Ablakok és ajtók professzionális és professzionális beépítése

A hőveszteség csökkentésére vonatkozó követelmények csak akkor teljesülnek, ha a műanyag és alumínium ablakok és ajtók felszerelése első osztályú és szakszerű. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk, különös hangsúlyt fektetünk a végrehajtás minőségére és minden döntő részlet ellenőrzésére. Közgyűlésünk képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Gondoskodunk betétes szerkezetek (ablakok, ajtók, toló- és homlokzati rendszerek) beépítéséről az épület nyílásában, régi ablakok vagy ajtók szétszereléséről és ártalmatlanításáról, a raklapok kívülről és belülről történő szükséges tisztításáról, valamint kiegészítők felszereléséről. A lehető legjobb minőségű munkaeszközöket és tömítőanyagokat használjuk, amelyek garantálják a kívánt eredményt.

Szerelés poliuretán habbal

Szerkezetek elhelyezése és lehorgonyzása az előkészített építési nyílásban párazáró tömítőcsíkok használata nélkül. Az új ablakok beépítése hermetikusan bezárja az épületet, ami megakadályozza a belső térben fellépő nedvesség szökését. Mosás, főzés közben és a hálószobában nagy mennyiségű nedvesség keletkezik, főleg az elégtelen szellőzés miatt. A modern ablakoknál a nedvességet elnyeli az épület szerkezete. Bizonyos idő elteltével az ablak és az ajtószerkezetek körüli szigetelés (PUR hab) telített, és ezáltal a hőszigetelési képességek romlanak. Ezek a tények kellemetlen hőveszteséghez és a fal hőmérsékletének csökkenéséhez vezetnek a falazat belsejében, ami a penész és a por kockázatát eredményezi.

Montáž s polyuretánovou penou
Montáž s polyuretánovou penou a tesniacimi páskami

Szerelés poliuretán habbal és tömítőszalagokkal

Páraáteresztő és páraáteresztő szalagok használata energiamegtakarítást biztosít , csökkenti a hőveszteséget, valamint megakadályozza a penész és a mikropor képződését. Az STN 733134 szabvány szerinti csatlakozási hézagtömítés "A BELSŐ szorosabb, mint a KÜLSŐ" elven alapul. A PUR hab gőzálló védelme megakadályozza a nedvesség behatolását a külsejéből, ugyanakkor lehetővé teszi a belső nedvesség kifelé való távozását, és ugyanakkor védi a csatlakozót a víz behatolása ellen még erős esőben és UV sugárzás esetén is . A szalag hosszú ideig UV-álló és időjárásálló. A Soudal és a Siga első osztályú felső tömítőszalagjait használjuk.

Belgická značka SOUDALŠvajčiarska značka SIGA 1966 SWISS MADE

Felületre szerelés passzív házakhoz

A passzív és alacsony energiaigényű normák, valamint az épületek energiateljesítményére vonatkozó jogszabályok szigorítása ösztönzést jelent a tömítésben részt vevő összes újító számára. A felfüggesztett összeszerelő rendszer azt jelenti, hogy az építmények a homlokzatszigetelés térében települnek. Az egész rendszer a komponens elvén, az egyszerűségen és a hagyományos funkcionalitáson alapszik. Ez az egyetlen, amely megfelel a jogszabályok, a befektetők és az összeszerelő társaságok legmagasabb igényeinek.

Predsadená montáž pre pasívne domy

Výroba hliníkových konštrukcií

Alumínium szerkezetek gyártása

Az alumínium ablakok, ajtók, homlokzatok, télikertek és csúszó rendszerek egyedi gyártása egy professzionális német gyártósoron történik alumíniumszerkezetek gyártására. Stabil és képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező gyártói csapat garantálja a gyártási folyamat magas szintjét. Az alumínium konstrukciókat a méretstabilitás, a szilárdság és a tartósság jellemzi. Ezért nemcsak ablakok vagy ajtók gyártásához ideálisak, hanem nagy üvegezett területekkel rendelkező különféle építészeti megoldásokhoz is. Az alumínium szerkezetek gyártása során a legmagasabb minőségű profilokat alkalmazzuk, amelyek garantálják a kellő hő- és hangszigetelést, a hibátlan funkcionalitást és a korszerű, kortalan kialakítást. Akkor is elérhetőek vagyunk, ha alumíniumszerkezetek professzionális építészeti tervezésére van szükség. Együtt elkészítünk egy javaslatot, amely tökéletesen megfelel minden igényének és követelményének.

Szakmai tanácsadás

Megmagyarázzuk vásárlóinknak az építkezések típusait és azok műszaki tulajdonságait. Alkalmasság és alkalmazhatóság bármilyen egyedi követelményre, az üvegezés típusaira tekintettel a hőszigetelésre, a biztonságra, a napvédelemre, a kialakításra, a fizikai és statikus tulajdonságokra. Ha nem tudja, hogyan dönthessen, vagy ha segítségre van szüksége az ajánlatunkból származó termékek kiválasztásában, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ötleteit és javaslatait megvalósítjuk.

Írjon a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül

Odborné poradenstvo

Nezáväzná cenová ponuka

Nem kötelező érvényű árajánlat

Kérése alapján a benyújtott dokumentumokból csapatunk egyik tagja nem kötelező erejű és ingyenes, személyre szabott árajánlatot készít, ahol az egyes pozíciókat tételesen és részletesen ismertetik. Ennek alapján nyugodtan eldöntheti, igénybe veszi-e szolgáltatásainkat, és ablakokat, ajtókat, vagy egyéb termékeket és szolgáltatásokat vásárol-e kínálatunkból.

Kérjen egyedi árajánlatot

Az építési nyílások minősített fókusza

Számos tényező segít abban, hogy örüljön új ablakainak vagy ajtóinak. Ez nem csak a szállított termék minősége, a jó ár vagy a helyes összeszerelés. A megfelelő összpontosítás szintén rendkívül fontos. Annak érdekében, hogy az új ablakok és ajtók helyesen és gond nélkül szolgálhassanak, szó szerint elengedhetetlen a megfelelő tájolásuk vagy az épület nyílásainak megfelelő tájolása. Gondolod, hogy elég csak egy métert venni, és a probléma megoldódott? Ez nem ilyen egyszerű, és nem minden laikus képes helyesen mutatni az ablakokat vagy ajtókat. Az ilyen probléma elkerülése érdekében hagyja ránk a hangsúlyt. Képzett munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Gyorsan, egyszerűen és a szükséges pontossággal tudom kezelni a fókuszt, figyelembe véve, hogy új épületről vagy rekonstrukcióról van-e szó. Természetesen olyan tényezőket is figyelembe vesznek, mint az anyag tágulásának lehetősége, a rögzítés lehetősége, a bélés alakja és típusa, vagy az ablakpárkány vagy az árnyékolási technika. Ne habozzon, és konzultáljon velünk az egész folyamatról - az ablakok megválasztásától az árkalkuláción és az összpontosításon át, az ablakok vagy ajtók beszerzéséig és felszereléséig. Minden gond nélkül professzionális szolgáltatásokat kap.

Kvalifikované zameranie stavebných otvorov

Návrh a realizácia na profesionálnej úrovni

Tervezés és kivitelezés szakmai szinten

Végigvezetjük Önt az ablakok, ajtók, toló- és homlokzati rendszerek, illetve a kínálatunkban található különféle kiegészítők kiválasztásának és gyártásának teljes folyamatán. Van egy képzett személyzetünk, amelyre támaszkodhat. Szolgáltatásaink kínálata az Ön számára megfelelő megoldás megtervezésével kezdődik, és a telepítéssel, a jótállással és a jótállás utáni szervizeléssel zárul.

Termékeink szállítása az egész világra

Képesek vagyunk teljes körű szállítást biztosítani termékeink számára az ügyfelek számára szerte a világon. Saját szállítójárműveink vannak, és szükség esetén a szállítási vállalatokkal is együttműködünk a termékek mennyiségétől és tömegétől függően. Professzionális szállítóeszközöket is biztosítunk a projekt összetettségétől függően.

Doprava výrobkov do celého sveta

Údržba a servis konštrukcií

Ablak és ajtó karbantartása - Gondozás és szerviz

Termékeink első osztályú kiszolgálását képzett technikusok nyújtják, akiknek van érzékük a részletekhez. A rendszeres karbantartás meghosszabbítja a műanyag és alumínium szerkezetek élettartamát és problémamentes használatát. Örömmel gondoskodunk ablakairól és ajtóiról nemcsak a garanciális időszak alatt, hanem annak lejárta után is. Rendszeres szervizt, valamint az ablakok és ajtók esetleges javítását vagy beállítását kínáljuk. Támaszkodjon ránk! Célunk a vásárlók 100% -os elégedettsége. Függetlenül attól, hogy alumínium vagy műanyag ablakokat és ajtókat, csúszó alumínium rendszereket vagy alumínium konstrukciókat választ a saját terve szerint, mi gondoskodunk arról, hogy az általunk szállított termékek megfeleljenek az Ön igényeinek!

Ablak és ajtó gondozása

Gyors és átfogó útmutató arról, hogyan tarthatja az ablakokat mindig ellenőrzés alatt. Amint gondozza az ablakait, ők gondoskodnak rólad és az egészségedről is. Ezért fontos az ablakok és ajtók rendszeres gondozása.

1. A védőfóliák eltávolítása

A termékeket belső és külső védőfóliával látják el. Ezek a fóliák megvédik a termékeket a szállítás, kezelés és összeszerelés során bekövetkező sérülésektől. Az ügyfél köteles legkésőbb az átadási eljárástól számított 2 hónapon belül eltávolítani a külső védőfóliákat. Nem garantálják a falazási munkák során a károk 100% -os védelmét. Ezért a vállalkozó azt javasolja, hogy a megrendelő a vakolást megelőzően a teljes ablakokat takarja le műanyag fóliával. Ha nem teszik meg, javasoljuk a durva szennyeződések eltávolítását a beáztatott falazókefével történő vakolás után azonnal.

2. Műanyag ablakok tisztítása és gondozása

Nem elég nemcsak az üveget, hanem a keretet is megtisztítani - ez növeli az ablakok és ajtók hasznosságát. A keret tisztításához használjon oldószerek és koptató részecskék nélküli tisztítószereket. A kemény szennyeződések eltávolításához az épület használható pl. Phenosol. Vigye fel a tisztítószert a felületre ruhával, terítse szét, hagyja megszáradni, és törölje száraz ruhával.

3. Tömítés karbantartása

Mint minden anyag, a modern anyagokból készült tömítések is természetes öregedésnek vannak kitéve. Annak érdekében, hogy hosszabb ideig tartsa az ablakokon és az ajtókon a tömítéseket, hogy rugalmasak és működőképesek maradjanak, évente egyszer vagy többször bevonja szilikonolajjal, szarvasfaggyúval vagy talkummal. Általában az üzletekben kaphatók. A PVC vagy gumi tömítő profilok nem érintkezhetnek koncentrált tisztítószerekkel.

4. Vízelvezetés

Az egyes műanyag ablakok külső részén vízelvezető lyukak találhatók a szivárgó víz számára - tartsa őket szabadon és tisztán.

5. A szerelvények karbantartása.

A szerelvények minden része fogyó alkatrész, és rendszeres karbantartásuk esetén megfelelő működésre képes. A súrlódás csökkentése érdekében a mozgó részeket speciális savmentes olajjal kell kenni. Az ilyen karbantartást évente legalább kétszer el kell végezni.

Garancia és jótállás utáni szolgáltatás

Ügyfeleinkről nemcsak az értékesítés során gondoskodunk. A jótállás és a jótállás utáni szolgáltatás egyaránt magától értetődő. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha segítségre van szüksége a tőlünk vásárolt ajtók vagy ablakok karbantartásában. Garantáljuk termékeink minőségét. Hosszú idejű használat esetén azonban szükség lehet bármely alkatrész szervizelésére, javítására vagy cseréjére.

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...