Biometrikus ajtóvezérlés | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Kulcsnélkülibiometrikus vezérlés

Kulcsnélküli biometrikus vezérlés

Bejárati ajtók kulcsnélküli biometrikus vezérlése

A bejárati ajtók elektromechanikus zárrendszere, mely kényelmesen kireteszelhető az ujjlenyomat segítségével, de akár a billentyűzeten megadott kóddal is. A „Vajon bezártam?” kérdést többé nem kell feltennie, mivel az ajtó a behúzás után automatikusan (a kiválasztott üzemmódtól függően) bezáródik. A többpontos rendszer három ponton zár: hagyományosan középen, nyelv és retesz segítségével, fent és lent pedig acél csapok vagy horgok segítségével. Ezek alapján a rendszer magas szintű ellenállóképességel bír betörés ellen, és magas használati értékével tűnik ki. Ennél kényelmesebben ajtó nem használható. 

Ujjlenyomat szkennelése vagy billentyűzet kód megadásával

Bejárati ajtók komfortos használata

Alkalmas elsősorban bejáratokhoz és mellékbejáratokhoz többoldalú lakóépületekben gyermekes családokkal, orvosi rendelőkkel és ügyvédi irodákkal. A biometrikus vagy numerikus hozzáférés-ellenőrzésnek köszönhetően nincs lehetőség a kitörésre. Magas szintű biztonság a zár önzáró technikája révén.

1- Ujjlenyomat-szkenner / kódbillentyűzet
2- GU-SECURY Automatic, A-nyitóval (motor)
3- SECUREconnect 200
4- Kábel a végszerelés előtt

A kulcsnélküli kezelés előnyei

• Nyitás biometrikus azonosítóval, de akár más beléptetőrendszerekkel is
• Magas szintű ellenállóképesség betöréssel szemben
• RC2/RC3 biztonsági osztály 
• 66 bites kódolás 
• Reteszcsapdák
• Lehetőség tartalék áramforrás használatára áramkimaradás esetén
• Intelligens bináris rendszerek csatlakoztatási lehetősége

Ujjlenyomat-szkenner / kódbillentyűzet

Ujjlenyomat-szkenner / kódbillentyűzet

Komfortos belépés a biometrikus ujjlenyomat-felismerés vagy egyedi kódos azonosítás révén Külön hangsúlyt fektetünk az egyszerű kezelésre, konfigurálásra és a rendszer üzembe helyezésére.

Nyissa ajtaját egyetlen érintéssel, maximális biztonság mellett. Soha nem volt egyszerűbb a családtagok, de akár ismerősök, barátok beprogramozása. Az ujjlenyomat-felismerés tökéletes rendszerét úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon az időjárási körülményeknek, de az erőszakos próbálkozásoknak is.

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...