18
éve
2005 - 2023

Kulcsnélküli biometrikus vezérlés

Bejárati ajtók kulcsnélküli biometrikus vezérlése

A bejárati ajtók elektromechanikus zárrendszere, mely kényelmesen kireteszelhető az ujjlenyomat segítségével, de akár a billentyűzeten megadott kóddal is. A „Vajon bezártam?” kérdést többé nem kell feltennie, mivel az ajtó a behúzás után automatikusan (a kiválasztott üzemmódtól függően) bezáródik. A többpontos rendszer három ponton zár: hagyományosan középen, nyelv és retesz segítségével, fent és lent pedig acél csapok vagy horgok segítségével. Ezek alapján a rendszer magas szintű ellenállóképességel bír betörés ellen, és magas használati értékével tűnik ki. Ennél kényelmesebben ajtó nem használható. 

Ujjlenyomat szkennelése vagy billentyűzet kód megadásával

Bejárati ajtók komfortos használata

Alkalmas elsősorban bejáratokhoz és mellékbejáratokhoz többoldalú lakóépületekben gyermekes családokkal, orvosi rendelőkkel és ügyvédi irodákkal. A biometrikus vagy numerikus hozzáférés-ellenőrzésnek köszönhetően nincs lehetőség a kitörésre. Magas szintű biztonság a zár önzáró technikája révén.

1- Ujjlenyomat-szkenner / kódbillentyűzet
2- GU-SECURY Automatic, A-nyitóval (motor)
3- SECUREconnect 200
4- Kábel a végszerelés előtt

A kulcsnélküli kezelés előnyei

• Nyitás biometrikus azonosítóval, de akár más beléptetőrendszerekkel is
• Magas szintű ellenállóképesség betöréssel szemben
• RC2/RC3 biztonsági osztály 
• 66 bites kódolás 
• Reteszcsapdák
• Lehetőség tartalék áramforrás használatára áramkimaradás esetén
• Intelligens bináris rendszerek csatlakoztatási lehetősége

Ujjlenyomat-szkenner / kódbillentyűzet

Ujjlenyomat-szkenner / kódbillentyűzet

Komfortos belépés a biometrikus ujjlenyomat-felismerés vagy egyedi kódos azonosítás révén Külön hangsúlyt fektetünk az egyszerű kezelésre, konfigurálásra és a rendszer üzembe helyezésére.

Nyissa ajtaját egyetlen érintéssel, maximális biztonság mellett. Soha nem volt egyszerűbb a családtagok, de akár ismerősök, barátok beprogramozása. Az ujjlenyomat-felismerés tökéletes rendszerét úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon az időjárási körülményeknek, de az erőszakos próbálkozásoknak is.

Oszd meg a Facebookon Oszd meg a Twitteren
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
WICLINE 75

WICLINE 75

Veka 82

Veka 82

Segíthetünk?