Ajtók többszörös reteszelése | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Többszörös reteszelés

Többszörös reteszelés

Bejárati ajtók biztonsági rendszere

Gondoljon bejárati ajtajának biztonságára!

A biztonsági rendszerek ott gondoskodnak a védelemről és biztonságról, ahol arra szükség van: a bejárati ajtónál. Az intelligens technológiák lehetővé teszik a tökéletes kombinációkat, és könnyen kiegészíthetők az igényeknek megfelelően. Így olyan specifikus megoldások születhetnek, melyek a legmagasabb szintű biztonsági és funkcionális követelményeknek is megfelelnek. Ezen kívül ezen termékcsoport új dimenziókat nyit a kényelmes kezelés terén is. Kényelmesebb biztonság a ház minden lakója számára. A biztonsági rendszerek minden bejárati és minden mellékajtó esetében használhatók.

Többpontos automatikus ajtózár-rendszerek 

A nagy sietségben elfelejtette bezárni a bejárati ajtót? A világszerte egyedülálló „2-in-1” megoldással a GU SECURY garantálja a biztonságos érzést, hogy jól végzi dolgát. Az ajtószárny becsukása után az ajtó a csapokkal reteszelődik a keretben, melyek biztosítva vannak visszanyomás ellen, és így biztonságosan összekötik a szárnyat a kerettel. Az ajtó automatikusan bezáródik, anélkül, hogy szükség lenne még a kulccsal való külön bezárásra. A GU SECURY ideális megoldást kínál hívatlan vendégek ellen. A rendszer a biztonság érzetét nyújtja magas szintű komfort mellett. Ha otthon van, szeretné ajtaját belülről könnyen kinyitni. Elég az ajtókilincs egyszerű lenyomása lefelé, az automatikus reteszelőcsapok erre behúzódnak.

A GU SECURY biztonsági rendszer előnyei

• A GU SECURY egyetlen ütemben csuk és zár („2 v 1” megoldás).
• GU többpontos zárak a többszörös biztonsághoz! Egyszerű megoldás, ha a homlokzati, a külső vagy a belső ajtóra „biztonságot” kíván telepíteni. A GU SECURY többpontos zárakkal az Ön bejáratához igazított egyedi biztonsági rendszert kaphat.
• A reteszelő csapok keretelemei mélységükben állíthatók (visszanyomás), ami lehetővé teszi az ajtószárny visszanyomásának pontos beállítását az ültetési helyen.
• Az ajtó állandó többpontos zárása révén megelőzhető az ajtószárny vetemedése.

Automatikusan több ponton záródó: GU-SECURY Automatic – zár egy kattintással

Automatikusan záródik!

A GU-SECURY Automatic zár automatikusan biztosítja a biztonságot: Az ajtót elég behúzni - a csapdareteszek automatikusan, zárás nélkül 20 mm-re kiállnak a zárból..

Automatikus csapdaretesz

Automatikus csapdaretesz

GU SECURY Automatic komfortos zárrendszer pl. ház- és lakásajtókhoz. Egyszerűen hagyja, hogy az ajtó bezáródjon: az automatikus csapdareteszek a becsukás után automatikusan 20 mm-re kiállnak, és biztosítva vannak visszanyomás ellen - az ajtó bezárás nélkül is biztosítva van. A zárrendszerek bármikor nyithatók: belülről kilinccsel, kívülről pedig a kulcs elfordításával.

Automatikus csapdaretesz és nappali kireteszelés funkció

Automatikus csapdaretesz és nappali kireteszelés funkció

Szeretné, ha bejárati ajtaja napközben nyitva maradna? A nappali kireteszelés funkcióval rendelkező GU-SECURY AutomaticTE rendszernél manuálisan megszüntetheti az automatikus reteszelést, pl. ha tartósan nyitva szeretné tartani ajtaját a nap folyamán.

Automatikus kettős csapdaretesz

Automatikus kettős csapdaretesz

Rendkívül stabil, automatikus rendszer - GU SECURY Automatic4, pl. ház- és lakásajtókhoz. Két csapdaretesz és két görgős csapda lép működésbe az ajtó behúzása után 20 mm kiállással, visszanyomás ellen biztosítva.

Automatic – csap

Automatic – csap

GU-SECURY Automatic AB2 többpontos zárak valamennyi acélkeretes rendszerű lakásbejárati ajtóhoz. Az ajtó behúzása után a két automatikus reteszelőcsap automatikusan kitolódik 20mm-re a tokoldali zárfogadókba, és biztosít a visszanyomás ellen.

Automatic-Comfort

Automatic-Comfort

A GU-SECURY Automatic AC esetében az ajtóvasalat és a cilinder fordított elrendezésének köszönhetően szabadon ráláthat a zárcilinderre. Így az ajtó belülről és kívülről egyaránt kényelmesen, kulccsal nyitható és zárhat.

Automatic – pánikfunkcióval

Automatic – pánikfunkcióval

(E pánikfunkcióval egyszárnyú ajtórendszerekhez) A GU-SECURY Automatic ezen változatával felszerelt ajtók a betörésgátlással, tűzgátlással és a menekülőajtóként történő alkalmazással szemben támasztott legmagasabb fokú követelményeknek is megfelelnek; a DIN EN 179-es és a DIN EN 1125-ös szabvány szerint bevizsgálva. További pánikfunkciók a WP00330-00-2-2 „Mechanikus és mechatronikus bevésőzárak és többpontos ajtózárak” c. prospektusban találhatók.

„Biztosítva, bezárás nélkül!”

Kösse össze a biztonságot a kényelemmel! A Gretsch-Unitas mechanikusan önreteszelő zárrendszerei kiváltják a kulccsal történő kézi zárást. Mindegy, hogy tűzgátlásról, pánik- vagy privát lakótérről van szó, ezek a rendszerek minden alkalmazási területen kényelmes megoldást kínálnak. A GU rendszerek minden alkalmazási területen komfortos megoldást kínálnak.

RC / VdS betörésbiztosság

RC betörés elleni védelem - bevizsgálva és tanúsítva különböző biztonsági osztályokhoz a betörésbiztossággal szemben támasztott egyéni igények vonatkozásában.

VdS kármegelőzés - biztosítók által elfogadott védelem.

Önreteszelő rendszerek - többpontos zárak

Bejárati ajtók biztonsága

• Megnövelt betörés elleni védelem
• Biztosítók által elfogadott védelem az automatikusan reteszelő záraknak köszönhetően: Az ajtók mindig zárva maradnak!
• Átfordítható csapdák és csapdazárak: A zárak DIN szerinti balra és jobbra nyíló ajtókon is alkalmazhatók
• GU-SECURY tartozékok széles választéka
Visszanyomás ellen biztosított csapdazár
• A DIN 18040 szerinti „akadálymentes építésnek” megfelelő kivitelben is elérhető
• Pánikfunkció: Pánikzárként alkalmazható (E pánikfunkció) a DIN EN 179 és DIN EN 1125 szerinti vasalatokkal
• Szabadonfutó cilinder nélkül is működésbiztos. A GU-SECURY Automatic esetében a kereskedelemben kapható valamennyi profilcilinder használható!

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...