18
éve
2005 - 2023

Többszörös reteszelés

Bejárati ajtók biztonsági rendszere

Gondoljon bejárati ajtajának biztonságára!

A biztonsági rendszerek ott gondoskodnak a védelemről és biztonságról, ahol arra szükség van: a bejárati ajtónál. Az intelligens technológiák lehetővé teszik a tökéletes kombinációkat, és könnyen kiegészíthetők az igényeknek megfelelően. Így olyan specifikus megoldások születhetnek, melyek a legmagasabb szintű biztonsági és funkcionális követelményeknek is megfelelnek. Ezen kívül ezen termékcsoport új dimenziókat nyit a kényelmes kezelés terén is. Kényelmesebb biztonság a ház minden lakója számára. A biztonsági rendszerek minden bejárati és minden mellékajtó esetében használhatók.

Többpontos automatikus ajtózár-rendszerek 

A nagy sietségben elfelejtette bezárni a bejárati ajtót? A világszerte egyedülálló „2-in-1” megoldással a GU SECURY garantálja a biztonságos érzést, hogy jól végzi dolgát. Az ajtószárny becsukása után az ajtó a csapokkal reteszelődik a keretben, melyek biztosítva vannak visszanyomás ellen, és így biztonságosan összekötik a szárnyat a kerettel. Az ajtó automatikusan bezáródik, anélkül, hogy szükség lenne még a kulccsal való külön bezárásra. A GU SECURY ideális megoldást kínál hívatlan vendégek ellen. A rendszer a biztonság érzetét nyújtja magas szintű komfort mellett. Ha otthon van, szeretné ajtaját belülről könnyen kinyitni. Elég az ajtókilincs egyszerű lenyomása lefelé, az automatikus reteszelőcsapok erre behúzódnak.

A GU SECURY biztonsági rendszer előnyei

• A GU SECURY egyetlen ütemben csuk és zár („2 v 1” megoldás).
• GU többpontos zárak a többszörös biztonsághoz! Egyszerű megoldás, ha a homlokzati, a külső vagy a belső ajtóra „biztonságot” kíván telepíteni. A GU SECURY többpontos zárakkal az Ön bejáratához igazított egyedi biztonsági rendszert kaphat.
• A reteszelő csapok keretelemei mélységükben állíthatók (visszanyomás), ami lehetővé teszi az ajtószárny visszanyomásának pontos beállítását az ültetési helyen.
• Az ajtó állandó többpontos zárása révén megelőzhető az ajtószárny vetemedése.

Automatikusan több ponton záródó: GU-SECURY Automatic – zár egy kattintással

Automatikusan záródik!

A GU-SECURY Automatic zár automatikusan biztosítja a biztonságot: Az ajtót elég behúzni - a csapdareteszek automatikusan, zárás nélkül 20 mm-re kiállnak a zárból..

Automatikus csapdaretesz

Automatikus csapdaretesz

GU SECURY Automatic komfortos zárrendszer pl. ház- és lakásajtókhoz. Egyszerűen hagyja, hogy az ajtó bezáródjon: az automatikus csapdareteszek a becsukás után automatikusan 20 mm-re kiállnak, és biztosítva vannak visszanyomás ellen - az ajtó bezárás nélkül is biztosítva van. A zárrendszerek bármikor nyithatók: belülről kilinccsel, kívülről pedig a kulcs elfordításával.

Automatikus csapdaretesz és nappali kireteszelés funkció

Automatikus csapdaretesz és nappali kireteszelés funkció

Szeretné, ha bejárati ajtaja napközben nyitva maradna? A nappali kireteszelés funkcióval rendelkező GU-SECURY AutomaticTE rendszernél manuálisan megszüntetheti az automatikus reteszelést, pl. ha tartósan nyitva szeretné tartani ajtaját a nap folyamán.

Automatikus kettős csapdaretesz

Automatikus kettős csapdaretesz

Rendkívül stabil, automatikus rendszer - GU SECURY Automatic4, pl. ház- és lakásajtókhoz. Két csapdaretesz és két görgős csapda lép működésbe az ajtó behúzása után 20 mm kiállással, visszanyomás ellen biztosítva.

Automatic – csap

Automatic – csap

GU-SECURY Automatic AB2 többpontos zárak valamennyi acélkeretes rendszerű lakásbejárati ajtóhoz. Az ajtó behúzása után a két automatikus reteszelőcsap automatikusan kitolódik 20mm-re a tokoldali zárfogadókba, és biztosít a visszanyomás ellen.

Automatic-Comfort

Automatic-Comfort

A GU-SECURY Automatic AC esetében az ajtóvasalat és a cilinder fordított elrendezésének köszönhetően szabadon ráláthat a zárcilinderre. Így az ajtó belülről és kívülről egyaránt kényelmesen, kulccsal nyitható és zárhat.

Automatic – pánikfunkcióval

Automatic – pánikfunkcióval

(E pánikfunkcióval egyszárnyú ajtórendszerekhez) A GU-SECURY Automatic ezen változatával felszerelt ajtók a betörésgátlással, tűzgátlással és a menekülőajtóként történő alkalmazással szemben támasztott legmagasabb fokú követelményeknek is megfelelnek; a DIN EN 179-es és a DIN EN 1125-ös szabvány szerint bevizsgálva. További pánikfunkciók a WP00330-00-2-2 „Mechanikus és mechatronikus bevésőzárak és többpontos ajtózárak” c. prospektusban találhatók.

„Biztosítva, bezárás nélkül!”

Kösse össze a biztonságot a kényelemmel! A Gretsch-Unitas mechanikusan önreteszelő zárrendszerei kiváltják a kulccsal történő kézi zárást. Mindegy, hogy tűzgátlásról, pánik- vagy privát lakótérről van szó, ezek a rendszerek minden alkalmazási területen kényelmes megoldást kínálnak. A GU rendszerek minden alkalmazási területen komfortos megoldást kínálnak.

RC / VdS betörésbiztosság

RC betörés elleni védelem - bevizsgálva és tanúsítva különböző biztonsági osztályokhoz a betörésbiztossággal szemben támasztott egyéni igények vonatkozásában.

VdS kármegelőzés - biztosítók által elfogadott védelem.

Önreteszelő rendszerek - többpontos zárak

Bejárati ajtók biztonsága

• Megnövelt betörés elleni védelem
• Biztosítók által elfogadott védelem az automatikusan reteszelő záraknak köszönhetően: Az ajtók mindig zárva maradnak!
• Átfordítható csapdák és csapdazárak: A zárak DIN szerinti balra és jobbra nyíló ajtókon is alkalmazhatók
• GU-SECURY tartozékok széles választéka
Visszanyomás ellen biztosított csapdazár
• A DIN 18040 szerinti „akadálymentes építésnek” megfelelő kivitelben is elérhető
• Pánikfunkció: Pánikzárként alkalmazható (E pánikfunkció) a DIN EN 179 és DIN EN 1125 szerinti vasalatokkal
• Szabadonfutó cilinder nélkül is működésbiztos. A GU-SECURY Automatic esetében a kereskedelemben kapható valamennyi profilcilinder használható!

Oszd meg a Facebookon Oszd meg a Twitteren
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
WICLINE 75

WICLINE 75

Veka 82

Veka 82

Segíthetünk?