18
éve
2005 - 2023

Hőszigetelő üveg

Az üveg homogén amorf, izotróp, átlátszó, szilárd és törékeny anyag, áttételes állapotban, az olvadék lehűlésével keletkezik. Leggyakrabban kovasav-homokot, szódát, alkálifém-oxidokat, mészkövet tartalmaz. Biológiailag inaktív anyag. Kínálatunkban különböző típusú üvegeket talál az alkalmazástól függően.

Izolačné trojsklo

Szigetelő hármas üvegezés

Jelentősen megtakarított pénz pontosan annak a ténynek köszönhető, hogy megakadályozza a hőszivárgást.

Az energiatakarékos hőszigetelő hármas üvegezés akár 50% -kal jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kettős üvegezés. Megakadályozza az értékes hő elszökését otthonából. A középső üveg feladata a vákuumrés (argonnal megtöltött) két részre osztása. Minél több a vákuumrés, annál jobb a hőszigetelés. A szokásos hármas üvegezésen UV-szűrő is van, amely az UV sugárzás akár 72% -át is elnyeli.

Szigetelő kettős üvegezés

Egyszerű és gazdaságos szigetelési megoldás.

A dupla üvegezés a teljes alap a hőszigetelő üveg között. Két üvegből áll, amelyeket egy távtartó keret oszt el, ami megakadályozza az argon szökését. Előnye a túlméretes megoldások alacsony súlya és a magas naptényező.

Izolačné dvojsklo

Zrkadlové izolačné sklo

Tükör szigetelő üveg

Csak az egyik oldalról átlátszó.

A tükörüveget főleg kereskedelmi helyiségekben vagy bevásárlóközpontokban használják, ahol a külső oldalról tükörhatásra van szükség (hogy ne lássa az alját). Minél több a külső fény, annál erősebb a tükörhatás. Éjszaka, amikor a fény bent van, a tükörüveg elveszíti hatását. A fényvédőt borító speciális réteget úgy tervezték, hogy csökkentse a belső térbe jutó hőt. Az üveg visszatükrözi és elnyeli a napfény okozta hőt, és a fényt szűrve csökkenti a visszaverődést. A fényvédő korlátozza a légkondicionáló vagy a redőnyök használatát.

Hangszigetelt üveg

Lecsupaszított bosszantó külső zaj.

A hangszigetelő üveg alkalmas többfunkciós épületekbe, irodákba, lakásokba vagy új épületekbe, ahol a külső zaj jelentős csökkentésére van szükség. Az akusztikus szigetelőüveg véd a külső források - az utca, a vonatok, a repülőgépek, az ipar, az iskolák és a játszóterek - zajától. A csend biztosítása a szobában jelentősen befolyásolja a komfortérzetet és a koncentráció lehetőségét. Ne feledje, hogy ha a beltéri zajszint 10 dB-rel csökken az utcai zajhoz képest. Az a benyomásom támad, mintha félbevágták volna. Az akusztikusan hőszigetelő üveg mindenféle furatkitöltésnél használható. Ezeket a zajvédelem jellegétől függően kell megválasztani. Feladatuk a helyiség szigetelése a külső zajoktól vagy a kellemetlen hangoktól való védelem.

Zvukovo izolačné sklo

Bezpečnostné kalené tvrdené sklo ESG

Biztonsági edzett üveg ESG

Véd a sérülések ellen, és fokozottan ellenáll a töréseknek.

A biztonsági edzett edzett üveg megnövelt törésállósággal rendelkezik. Ötször keményebbek és tartósabbak, mint a klasszikus üvegek. Az ESG szemüveg típusával például autóban találkozhat. Ezt az üveget az jellemzi, hogy a betörés pillanatában tompa élű apró darabokra törik, ami nagyobb biztonságot és védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. Ezeket a szemüvegeket elsősorban azokon a területeken használják, ahol a sérülések elleni biztonság növelésére van szükség.

Betörésbiztonsági üveg VSG

Fólia a szemüveg között, amely megakadályozza a betörést.

A biztonsági üveg az aktuális tendencia azokban az épületekben, ahol fokozott a betörés veszélye. Megakadályozzák a behatolást a belső térbe, mivel szinte lehetetlen megtörni őket. A két üveg között biztonsági fólia van, amely biztosítja a kívánt biztonsági hatást. Minél több réteg, annál magasabb az ellenállási osztály. Ezt az üveget jellemzi, hogy a betörés pillanatában egy darabban marad és nem bomlik szét. Javasolt felhasználás könnyen megközelíthető helyekre, például: lakóhelyiségek földszintjei, áruházak, családi házak teraszai és bejárati ajtók.

Bezpečnostné sklo proti vlámaniu VSG

Izolačné ornamentné sklo

Szigetelő díszüveg

Megakadályozza a kilátást kívülről, hozzáadja a magánélet és a biztonság érzetét.

A díszüveg a ház vagy lakás hangulatára mutat. A biztonság és a magánélet érzését hozzák el nem kívánt látókörből (lásd csak a körvonalakat). Az ablakok és ajtók díszes mintás üvegezésének érdekes vonala. Alkalmas fürdőszobákhoz, raktárhelyiségekhez és bejárati ajtókhoz.

 

Oszd meg a Facebookon Oszd meg a Twitteren
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
WICLINE 75

WICLINE 75

Veka 82

Veka 82

Segíthetünk?