18
éve
2005 - 2023

Műanyag ablakok

Modern és elegáns műanyag ablakok hármas üvegezéssel

A hármas üvegezésű műanyag ablakok modern és elegáns kiegészítést jelentenek otthonában. Műanyag ablakok energiahatékonysága alacsony áron. A műanyag ablakok a megfelelő választás alacsony energiafelhasználású és passzív házakhoz. A műanyag ablak az épület falában lévő nyílás zárószerkezete, amelyen keresztül levegő és fény áramolhat az épület belsejébe. Az egyszárnyú, kétszárnyú és többszárnyú ablakok kinyitása szükség szerint bezárható és kinyitható. Mérete a szoba területtől függ, nem szükséges megvilágítani és szellőztetni, külső alakja pedig az épület stílusát tükrözi. A műanyag ablak felszerelhető szigetelő kettős üvegezéssel (Ug = 1,0) vagy hármas üvegezéssel (Ug = 0,5).

Műanyag ablakok energiahatékonysága vonzó áron

A karbantartás mentes hosszú távú gondokkal egyenlő. Ablakokat kínálunk az életre. A műanyag ablakok a legigényesebb vásárlókat is kielégítik a színes dekorok széles választékának és a kiváló minőségű műszaki kialakításnak köszönhetően. A műanyag ablakok bizonyos modelljei ellenállnak az alacsony energiafelhasználású és passzív házak használatának is, ahol segítenek Önnek abban, hogy megfizethető áron biztosítsa a kényelmes életet.

 

Műanyag ablakok Veka 82 MD

Műanyag ablakok Veka 82 MD

A osztályú prémium ablakrendszer Új generációs profilok, nagy hangsúlyt fektetve...

tovább
Műanyag ablakok Kömmerling 88 MD

Műanyag ablakok Kömmerling 88 MD

Hétkamrás ablakrendszer központi tömítéssel Passzív házakhoz tervezett ablakok....

tovább
Műanyag ablakok bluEvolution 82 MD

Műanyag ablakok bluEvolution 82 MD

Magasabb színvonalú, elfogadható áron A Salamander ablakok garantálják a tartósságot...

tovább
Műanyag ablakok Kömmerling 76 MD

Műanyag ablakok Kömmerling 76 MD

Optimális választás a műanyag ablakokhoz Kiváló minőségű és energiatakarékos az...

tovább
Műanyag ablakok Salamander 76 AD

Műanyag ablakok Salamander 76 AD

A műanyag ablakok arany középútja az ár és a minőség szempontjából. Normál, de valami...

tovább

 

 

Kérjen műanyag ablakok árlistáját az árak ajánlati részben megadott méretekhez. Választhat különböző színű, típusú nyílászárókat (egyszárnyú, kétszárnyú, háromszárnyú, erkélyajtókat, bejárati ajtókat és tolórendszereket), de a hármas üvegezés és a kettős üvegezés alternatívája is. Különböző ablaktartozékok, például árnyékolástechnika, rovarvédelem és ablakpárkányok.

Oszd meg a Facebookon Oszd meg a Twitteren
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
WICLINE 75

WICLINE 75

Veka 82

Veka 82

Segíthetünk?