Cégtörténet | INTER-OKNO
18
éve
2005 - 2023
sk hu de

A vállalattörténete INTER-OKNO sro

História firmy INTER-OKNO s.r.o.

Néhány szó és 16 év munka.

Cégünk 2005 óta működik a szlovák, a magyar, az osztrák és a cseh piacon. Alumínium ablakok, ajtók, tolórendszerek, homlokzati falak, napernyők, télikertek, tetőablakok és tűzvédelmi szerkezetek egyedi gyártásával és beépítésével foglalkozunk. A portfóliónk szerves részét képezik alumínium külső redőnyök, külső redőnyök, napellenzők, bioklimatikus pergolák és garázskapuk. A világ legmagasabb színvonalú, legmodernebb anyagait használjuk. Korlátlan és egyedi műszaki megoldásokat kínálunk az ügyfeleknek. Termékeink világszerte történő szállítását biztosítjuk.

 

2005–2009

Cégünket 2005-ben alapítottuk családi vállalkozásként, kezdeteink nagyon nehézek voltak, mivel a magas minőséget és az ügyfelek számára alacsony árat részesítettük előnyben. Nagyon nehéz volt összeállítani a kettőt. Megtaláltuk a megfelelő beszállítókat, alkalmazottakat, beszereztük a szükséges szakmai felszerelést és járműveket. Szerencsére mindent sikerült.

2009-2013

Az INTER-OKNO társaságunk 2009-ben Kft-vé alakult. A növekvő keresletnek köszönhetően új munkatársakkal bővítettük csapatunkat. Mivel a raktárakban nem volt elég hely, a raktárhelyiséget is kibővítettük. Igényesebb megrendeléseket és nagyobb tárgyakat kaptunk, ami azt jelenti, hogy több járműre is szükségünk volt.

2013–2017

2013-ban a fiunk csatlakozott hozzánk, aki cégünk erős megerősítése. Új, nagyobb kapacitású helyiségekhez érkeztünk, ahol van cégközpontunk, irodáink, bemutatótermünk, raktárak és saját parkolóhelyek. Az alumíniumszerkezetek gyártására szolgáló professzionális német gyártósor megvásárlását az alkalmazottak szakmai képzése és a saját gyártás megkezdése követte. Honlapunk átalakításon, frissítésen és újratervezésen ment keresztül.

Év 2017-2019

A telephelyünk már nem volt elegendő az igényeinkhez, ami azt jelenti, hogy újra bővítenünk kellett. Földet vásárolunk és megkezdjük egy új gyártócsarnok építését, ahol lesz székház, irodák, bemutatóterem, parkoló és kiterjedt raktárak.

O nás - O firme INTER-OKNO s.r.o.

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...