A cég története | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

A cég története INTER-OKNO s.r.o.

História firmy INTER-OKNO s.r.o.

Néhány szó és 19 év történelem.

Cégünk 2005 óta működik a szlovák, magyar, osztrák és cseh piacokon. Alumínium nyílászárók, tolórendszerek, homlokzati falak, napernyők, télikertek, tetőablakok és tűzvédelmi szerkezetek egyedi gyártásával és összeszerelésével foglalkozunk. Portfóliónk szerves részét képezik az alumínium külső redőnyök, külső rolók, napellenzők, bioklimatikus pergolák és garázskapuk. A legmodernebb, világszínvonalú legmagasabb minőségű anyagokat használjuk. Korlátlan számú és egyedi műszaki megoldást kínálunk ügyfeleinknek. Termékeinket világszerte szállítjuk.

2005-2009 év

Cégünket 2005-ben alapítottuk családi vállalkozásként, kezdetünk nagyon nehéz volt, mivel a magas minőséget és a vásárlók alacsony árat részesítettük előnyben. Nagyon nehéz volt a kettőt összekapcsolni. Megtaláltuk a megfelelő beszállítókat, munkatársakat, beszereztük a szükséges szakmai eszközöket, járműveket. Szerencsére mindent megoldottunk.

2009-2013 év

2009-ben INTER-OKNO cégünk s.r.o-vá alakult A növekvő keresletnek köszönhetően új munkatársakkal bővítettük csapatunkat. Mivel a raktárainkban nem volt elég hely, a raktárterületet is bővítettük. Igényesebb megrendeléseket és nagyobb tárgyakat kaptunk, ami azt jelenti, hogy több járműre is szükségünk volt.

2013-2017 év

2013-ban a fiunk is csatlakozott hozzánk, aki cégünk erős erősítője. Új, nagyobb kapacitású telephelyre költöztünk, ahol a cég székhelye, irodái, mintaterem, raktáraink és saját parkolóhelyeink vannak. Az alumíniumszerkezetek gyártására alkalmas professzionális német gyártósor megvásárlását a dolgozók szakmai továbbképzése és a saját gyártás beindítása követte. Honlapunkat átalakítottuk, frissítettük és újraterveztük.

2017-2019 év

A telephelyünk már nem volt elegendő az igényeinknek, ami azt jelenti, hogy ismét terjeszkednünk kellett. Földet vásárolunk, és megkezdjük egy új gyártócsarnok építését, ahol székház, irodák, mintaterem, parkoló és kiterjedt raktárak lesznek.

 

2019-2022 év

Befejeztük a gyártócsarnok építését, egyúttal gyártósorunkat a legmagasabb minőségű német CNC szerszámgéppel egészítettük ki, mely termékeink maximális precizitását biztosítja. Weboldalunk ismét szerkezetátalakításon és frissítés alatt áll.

2022-2023 év

Vadonatúj weboldalt indítunk, amely megfelel az aktuális dizájntrendeknek, kellemes és funkcionális felhasználói felülettel kombinálva. Elkészült dizájner ablakok, ajtók és tolórendszerek felső bemutatóterme.

Melléklet csatolása
Engedélyezett fájlformátumok: *.pdf, *.doc(x), *.xls(x), *.jp(e)g, *.png, *.dwg, *.zip, *.rar
Max. 5 MB
Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...