Műanyag ablakok Rehau Synego | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Műanyag ablakok Rehau Synego 80 MD

Plastové okná

A osztályú prémium ablakrendszer

Az új generáció profiljai, nagy hangsúlyt fektetve a német minőségre.

A 80 mm-es beépítési mélységnek, a háromrétegű üvegezésnek és a keret hétkamrás kialakításának köszönhetően a Rehau Synego ablakok ideális rendszerré válnak, amely minden igényt kielégít új épületek vagy felújítások terén. Egyedülálló elrendezése és kamrák száma, valamint a központi tömítés alkalmazása az ideális építési mélységgel kombinálva lehetővé teszi a szigetelő háromrétegű üvegtáblák széles választékának használatát. A Synego 80 profilrendszer kiváló hőszigetelő tulajdonságokat ér el. A profilrendszer megfelel az A osztály minőségének. Már alapkivitelben központi tömítéssel és 48 mm vastag szigetelő hármas üveggel megfelel a passzívházak szigorú hőszigetelési követelményeinek.

Okná Rehau Synego 80 MD

Rehau Synego 80 MD műanyag ablakok műszaki paraméterei

A keret építési mélysége: 80 mm
Üvegezési lehetőség: Hőszigetelő hármas üvegezés meleg kerettel
Szigetelés: Fekete és szürke opció
Kamrák száma: 7
Üvegezés: 4/18/4/18/4 TGI Ug=0,5 W/m 2 K
Profil típusa: MD központi tömítéssel
Profilvonalak: Négyzet

Összesített értékelés: 9,3/10

A Rehau Synego 80 MD ablakok hőszigetelő tulajdonságai

Kiváló szigetelőképesség a REHAU szigetelő hármas üvegezésű, meleg TGI kerettel ellátott ablakok német minőségének köszönhetően.

Uw = 0,77 W/m 2 K
= 1.00 W/m 2 K
Ug = 0,50 W/m 2 K

 

"PREMIUM" osztály

A Rehau Synego 80 MD műanyag ablakokat a prémium osztályba soroljuk. A prémium kategória a csúcsminőségű műanyag nyílászárók közé tartozik, a leggazdaságosabb osztály , amely prémium szigetelési képességet kínál, melynek köszönhetően fűtést takarít meg. A legjobbat egyetlen, tartós és megbízható egységben egyesítjük. Egyedi megoldás mindenkinek.

Rehau ablakszínek és dekorok

A Rehau műanyag ablakok a legszélesebb körű felületkezelési típusokat kínálják sima fóliák és fa dekorok formájában, amelyek már első ránézésre felkeltik a figyelmet. Az innovatív Rehau dekorfóliák tartósak és időjárásállóak.

A Rehau lamináló fóliák szabványos csoportja

Árajánlat Kérjen nem kötelező árkalkulációt

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...