Műanyag ablakok Aluplast NEO 76 MD | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Műanyag ablakok Aluplast NEO 76 MD

Plastové okná Aluplast NEO 76 MD

Szögletes vonalú műanyag ablakok

Az Aluplast ablakok garantálják a tartósságot és a kényelmet.

Aluplast márkájú műanyag nyílászárók. A NEO 76 MD rendszer a jövő innovatív ablakprofilja szögletes vonalakkal és a háromszoros szigetelőüveg szabványos használatával. Innovatív 6 kamrás konstrukció, 76 mm-es építési mélységgel és kifinomult tömítési technológiákkal garantálják a kívánt minőséget. Optimális ablakszigetelést és a legjobb energiahatékonyságot garantálja. A profil (MD) hozzáadott központi tömítéssel (hármas tömítés) van felszerelve. A kiváló minőségű tömítés növeli a hő- és hangszigetelést a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben. Az ablakrendszerek ezen generációja optimális szigetelési tulajdonságokat kínál. A NEO 76MD ablakokat felújításokhoz, családi házakhoz és új épületekhez tervezték.

Okná Aluplast NEO 76 MD

Műanyag ablakok műszaki paraméterei Aluplast NEO 76 MD

A keret építési mélysége: 76 mm
Üvegezési lehetőség: Hőszigetelő hármas üvegezés meleg kerettel
Szigetelés: Fekete és szürke opció
Kamrák száma: 6
Üvegezés: 4/18/4/18/4 TGI Ug=0,5 W/m 2 K
Profil típusa: MD központi tömítéssel
Profilvonalak: Négyzet

Összesített értékelés: 8,9/10

Az Aluplast NEO 76 MD ablakok hőszigetelő tulajdonságai

Az Aluplast NEO 76 MD ablakok szigetelési tulajdonságai szabványon felüliek. Az Uw=0,73 érték megfelel az alacsony energiafelhasználású házak követelményeinek.

Uw = 0,73 W/m 2 K
= 1.00 W/m 2 K
Ug = 0,50 W/m 2 K

 

"PREMIUM" osztály

Az Aluplast NEO 76 MD műanyag ablakokat a prémium osztályba soroljuk. A prémium kategória a csúcsminőségű műanyag nyílászárók közé tartozik, a leggazdaságosabb osztály , amely prémium szigetelési képességet kínál, melynek köszönhetően fűtést takarít meg. A legjobbat egyetlen, tartós és megbízható egységben egyesítjük. Egyedi megoldás mindenkinek.

Aluplast NEO 76 MD ablakszínek és dekorok

Az Aluplast műanyag ablakok különféle felületkezeléseket kínálnak sima fóliák és fa dekorok formájában, amelyek első pillantásra felkeltik a figyelmet. Az innovatív dekorfóliák tartósak és időjárásállóak.

Lamináló fóliák szabványos csoportja Aluplast NEO 76 MD

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...