Hőszigetelő üvegegységek ablakokhoz, ajtókhoz és üvegezett f
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Hőszigetelő üveg

Izolačné sklo do dverí, okien a zasklených stien

Az üveg homogén amorf, izotróp, átlátszó, szilárd és törékeny anyag, áttételes állapotban, az olvadék lehűlésével keletkezik. Leggyakrabban kovasav-homokot, szódát, alkálifém-oxidokat, mészkövet tartalmaz. Biológiailag inaktív anyag. Kínálatunkban különböző típusú üvegeket talál az alkalmazástól függően.

Izolačné trojsklo

Szigetelő hármas üvegezés

Jelentősen megtakarított pénz pontosan annak a ténynek köszönhető, hogy megakadályozza a hőszivárgást.

Az energiatakarékos hőszigetelő hármas üvegezés akár 50% -kal jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kettős üvegezés. Megakadályozza az értékes hő elszökését otthonából. A középső üveg feladata a vákuumrés (argonnal megtöltött) két részre osztása. Minél több a vákuumrés, annál jobb a hőszigetelés. A szokásos hármas üvegezésen UV-szűrő is van, amely az UV sugárzás akár 72% -át is elnyeli.

Szigetelő kettős üvegezés

Egyszerű és gazdaságos szigetelési megoldás.

A dupla üvegezés a teljes alap a hőszigetelő üveg között. Két üvegből áll, amelyeket egy távtartó keret oszt el, ami megakadályozza az argon szökését. Előnye a túlméretes megoldások alacsony súlya és a magas naptényező.

Izolačné dvojsklo

Zrkadlové izolačné sklo

Tükör szigetelő üveg

Csak az egyik oldalról átlátszó.

A tükörüveget főleg kereskedelmi helyiségekben vagy bevásárlóközpontokban használják, ahol a külső oldalról tükörhatásra van szükség (hogy ne lássa az alját). Minél több a külső fény, annál erősebb a tükörhatás. Éjszaka, amikor a fény bent van, a tükörüveg elveszíti hatását. A fényvédőt borító speciális réteget úgy tervezték, hogy csökkentse a belső térbe jutó hőt. Az üveg visszatükrözi és elnyeli a napfény okozta hőt, és a fényt szűrve csökkenti a visszaverődést. A fényvédő korlátozza a légkondicionáló vagy a redőnyök használatát.

Hangszigetelt üveg

Lecsupaszított bosszantó külső zaj.

A hangszigetelő üveg alkalmas többfunkciós épületekbe, irodákba, lakásokba vagy új épületekbe, ahol a külső zaj jelentős csökkentésére van szükség. Az akusztikus szigetelőüveg véd a külső források - az utca, a vonatok, a repülőgépek, az ipar, az iskolák és a játszóterek - zajától. A csend biztosítása a szobában jelentősen befolyásolja a komfortérzetet és a koncentráció lehetőségét. Ne feledje, hogy ha a beltéri zajszint 10 dB-rel csökken az utcai zajhoz képest. Az a benyomásom támad, mintha félbevágták volna. Az akusztikusan hőszigetelő üveg mindenféle furatkitöltésnél használható. Ezeket a zajvédelem jellegétől függően kell megválasztani. Feladatuk a helyiség szigetelése a külső zajoktól vagy a kellemetlen hangoktól való védelem.

Zvukovo izolačné sklo

Bezpečnostné kalené tvrdené sklo ESG

Biztonsági edzett üveg ESG

Véd a sérülések ellen, és fokozottan ellenáll a töréseknek.

A biztonsági edzett edzett üveg megnövelt törésállósággal rendelkezik. Ötször keményebbek és tartósabbak, mint a klasszikus üvegek. Az ESG szemüveg típusával például autóban találkozhat. Ezt az üveget az jellemzi, hogy a betörés pillanatában tompa élű apró darabokra törik, ami nagyobb biztonságot és védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. Ezeket a szemüvegeket elsősorban azokon a területeken használják, ahol a sérülések elleni biztonság növelésére van szükség.

Betörésbiztonsági üveg VSG

Fólia a szemüveg között, amely megakadályozza a betörést.

A biztonsági üveg az aktuális tendencia azokban az épületekben, ahol fokozott a betörés veszélye. Megakadályozzák a behatolást a belső térbe, mivel szinte lehetetlen megtörni őket. A két üveg között biztonsági fólia van, amely biztosítja a kívánt biztonsági hatást. Minél több réteg, annál magasabb az ellenállási osztály. Ezt az üveget jellemzi, hogy a betörés pillanatában egy darabban marad és nem bomlik szét. Javasolt felhasználás könnyen megközelíthető helyekre, például: lakóhelyiségek földszintjei, áruházak, családi házak teraszai és bejárati ajtók.

Bezpečnostné sklo proti vlámaniu VSG

Izolačné ornamentné sklo

Szigetelő díszüveg

Megakadályozza a kilátást kívülről, hozzáadja a magánélet és a biztonság érzetét.

A díszüveg a ház vagy lakás hangulatára mutat. A biztonság és a magánélet érzését hozzák el nem kívánt látókörből (lásd csak a körvonalakat). Az ablakok és ajtók díszes mintás üvegezésének érdekes vonala. Alkalmas fürdőszobákhoz, raktárhelyiségekhez és bejárati ajtókhoz.

 

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...