Garázsajtók családi házakhoz | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Garázs kapuk

Garážové brány
Sekcionálna garážová brána

Modern garázs kapu

amire az autója mosolyogni fog

A szekcionált kapuk kategóriájuk legnépszerűbb termékei közé tartoznak. Hasznos tulajdonságai miatt a panelek és kiegészítők nagy választéka megfelelő megoldás az egyedi vásárlói igényekhez. A szakasz héja horganyzott lemezből áll, műanyag bevonatú felülettel. A szerkezet horganyzott acél felületből áll, amelyet horganyzással kezeltek. A szekcionált garázskapuk az egyik legjobb megoldást kínálják a garázs bejáratának bezárására. Az ilyen típusú ajtókkal a garázskapuk legjobb teljesítményét tökéletesen ötvözték. A szekcionált kapuk minimális zajszinttel rendelkeznek, a garázsban pedig csak a mennyezet alatt foglalnak helyet, így lehetőség van a teljes garázstér kihasználására, a szokásosnál magasabb hőszigetelő tulajdonságokkal és a garázskapuk legolcsóbb változatai közé tartoznak.

A legjobb garázskapuk autójához

A garázskapuk kompakt szendvics szakaszokból állnak. Az egyes szakaszok felső részeiben a tömítés modern megoldását a gyártás során kialakított alakú horony segítségével oldják meg. A gyártás során a legmagasabb minőségű szerelvényeket használjuk, amelyek biztosítják a szerkezet hosszú élettartamát, csendes és megbízható működését. A RAL színek végtelen lehetőségeinek köszönhetően ízlésének megfelelően kiválaszthatja a szekcionált garázskapu színét. Ez a lehetőség egyre inkább elterjed a modern új épületekben, de a rekonstrukciókban is.

A garázskapuk előnyei

• A panel szélessége 40 mm
• Alsó panel tömítéssel
• Biztonság az ujjak becsípése ellen
• Kézi / motoros hajtás lehetősége
• Színek a RAL színminta szerint
• Minimális zaj
• Használat: zárja be a garázs bejáratát

Garázskapuk színei és díszei

Biela RAL 9010 Nerez Strieborná RAL 9006 Antracit RAL 7016
Zlatý dub Amaretto Horská borovica Tmavý dub
Vlašský orech Mahagon Prírodný dub Tmavý orech
Douglas Oregon Rustikálny dub Bahenný dub
Prírodný dub Teak Breza ružová Nevada
Macore Svetlý dub    
Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...