Automata ajtók | INTER-OKNO
19
éve
2005 - 2024
sk hu de

Automata ajtók

Automatické dvere

Automata ajtók
Fedezze fel az automatikus bejárati ajtókat, amelyek garantáltan lenyűgöznek.

Automatické posuvné hliníkové dvere

Nincs második esély az első benyomás kialakítására. A tőlünk nyíló ajtó gondoskodik az első benyomásról, amely mindig pozitív lesz. Bármi legyen is az épület célja, az emberek zökkenőmentesen és biztonságosan lépnek be. Megfelelő innovatív műszaki megoldásokat kínálunk építészeti elképzeléseinek teljesítéséhez, automatikusan kinyíló és tolható bejárati ajtók és épületirányítási rendszerek formájában - új építményekben, rekonstrukciók vagy épületek utólagos felszerelése során. Sokszínű ajánlatot, egyéni kreatív lehetőségeket, megbízhatóságot, funkcionalitást és technikai tökéletességet kínálunk Önnek.

Az automatikus ajtók részletesen meggyőzőek, és egyértelmű és egyszerű telepítés és üzemeltetés, hosszú élettartam és kiváló ár-teljesítmény arány jellemzi. Cégünk teljes körű szolgáltatásokat kínál Önnek, beleértve az összeszerelést, az üzembe helyezést, a karbantartást és a szervizelést.

Automatikus ajtók NON-STOP szolgáltatással

24 órás NON-STOP hibaszolgáltatást nyújtunk automatikus meghajtású rendszereink számára. Meghibásodás esetén azonnal foglalkozunk az ügyfélszolgálattal, garantáltan rövid érkezési időkkel.

Tolóajtó

Automatikus tolóajtók - kompakt, tartós, energiatakarékos, biztonságos és ideális bármilyen építkezéshez . Korszerű megoldás a bejáratok és átjárók gyors megnyitására és bezárására a középületekben és lakóépületekben, bevásárlóközpontokban, szállodákban, kórházakban, akadálymentes bejáratokban , vasútállomásokon, irodákban, bankokban, repülőtereken, irodai és ipari központokban. kényelmes átjáró, míg maga az ajtó. Kombinálják az erőt, a szépséget és a fejlett technológiákat.

A tolóajtó rendszerek helytakarékosak, elegánsak és modernek. Az üveg tolóajtók ideálisak a nappali fény használatához, és megfelelnek az optikai kritériumoknak. Az épületen belül sokféle felhasználásra megvalósíthatók. A tolóajtók megbízható reteszeléséhez és kinyitásához különféle reteszelési megoldásokat kínálunk Önnek a biztonsági és üzemeltetési követelményektől függően.

Az automatikus tolóajtók csökkentik az épület fűtéséhez vagy hűtéséhez szükséges energiamennyiséget, ami alacsonyabb költségekhez és kevesebb környezeti lábnyomhoz vezet. Felszerelhetők olyan további érzékelőkkel, amelyek pontos nyitási és zárási időt állítanak be az energiafogyasztás csökkentése érdekében, miközben a bejárati területen magas szintű biztonságot nyújtanak.

Lineárne automatické posuvné hliníkové dvere

Lineáris automatikus tolóajtók

Az automatikus ajtók mindig éberek, és a felhasználók számára a legkényelmesebb be- és kilépést biztosítják. A tolóajtó kezelője megoldja minden speciális igényét, valamint az automatikus ajtók általános, megbízható megoldásait.

Az automatikus ajtók ideálisak a rendkívül forgalmas bejáratokhoz, minimális kopással. Még egy nagy méretű vagy akár 200 kg súlyú aktív szárnyat is megbízhatóan és zajtalanul hajtanak.

További információ a lineáris automata ajtókról

Teleskopické automatické posuvné dvere

Teleszkópos automatikus tolóajtó

A teleszkópos automata tolóajtók ideális megoldást jelentenek, ha széles átjárást kell elérni, optimális emberek áthaladásával, még kis szélesség esetén is. A teleszkópos elrendezés maximalizálja az átmenet szélességét, ezért megfelelő választás, különösen akkor, ha az átmeneti tér szélessége korlátozott.

További információ a teleszkópos automata ajtókról

Oblúkové automatické posuvné dvere

Ívelt automatikus tolóajtók

Az íves tolóajtók a hengeres ajtókészülék nagyszerű megjelenésének kombinációja a kényelmesen átmeneti és egyben funkcionális tolóajtók előnyeivel. Íves ajtóink vonzóbbá teszik az épületet, csökkentik az energiafogyasztást és növelik a járókelők kényelmét.

További információ az íves automata ajtókról

Uhlové automatické posuvné dvere

Szögletes automatikus tolóajtó

A ferde tolóajtók speciális típusú ajtók a bejárati területek speciális kialakításához. A megvalósított szög 90 ° és 179 ° között mozoghat.

További információ a szögletes automatikus ajtókról

Nyitó ajtók

Az automatikus kinyíló ajtók még a legigényesebb körülmények között is alkalmasak az épület belső és külső területein. A helytakarékos nyitórendszer kompatibilis a szokásos típusú ajtókkal. Mindenhol használják, ahol az ajtó zökkenőmentes zárására van szükség.

Pohon otváravých dverí

Automatikusan nyíló ajtók hajtása

A motorizált ajtónyitás biztosítja a hétköznapi, de a nagy és nehéz ajtók ellenőrzött nyitását anélkül, hogy nagy erőfeszítéseket kellene tennie. Az elektromechanikus TurnMaster hajtás különösen csendes, és zajérzékeny területeken is használható.

További információ a motoros nyitású ajtókról

Csúszó falak

A tolófalak még az építészek és a megrendelők legigényesebb követelményeinek is megfelelnek. Az automatikus és manuálisan üvegezett falak korlátlan rugalmassággal rendelkeznek a hatékony helykihasználás és a formatervezés megőrzése érdekében. Használhatók alacsony térigényű modern válaszfalakként vagy különféle felhasználású üvegcsúszó falakként.

Automatikus beléptető rendszerek

A középületek és lakóépületek minőségi megoldásokat igényelnek a bejáratokhoz, valamint a belső vagy külső terek biztonságához. A bejárati rendszerek teljes mértékben az Ön egyedi igényeihez igazodva biztosítják a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet. A bejáratnak nemcsak jól kell kinéznie, hanem meg kell felelnie az építési-fizikai, biztonsági és tűzvédelmi előírásoknak is. Cégünk éppen ilyen bemeneti rendszereket kínál Önnek, különböző fokú automatizálással.

Automatikus ajtók a menekülési útvonalon

A hajtásokat a TÜV tesztelő intézet tanúsítja, az STN EN 16005 szerint tanúsítják, és megfelelnek a hatályos irányelveknek és szabványoknak. A CM-F, EM-F, HM-F, EMT-F, CMR-F, CMW-F önellenőrző meghajtórendszer menekülési útvonalakon használható.

 

 

 

Lineáris automatikus tolóajtók

Vékony és kompakt tolóajtó, elegáns kialakítással

Lineárne automatické posuvné hliníkové dvere

A lineáris automatikus tolóajtók az épületbejáratok automatizálásának legelterjedtebb megoldásai közé tartoznak. A látogatók értékelni fogják a gyors nyitást, amikor belépnek, és kényelemként fogják fel a rajtuk való áthaladást. Népszerűek a kényelmes működés és a kellemes megjelenés, de a hosszú élettartam miatt is. A nyílást saját intelligenciájával , különféle csatlakozási és beállítási lehetőségekkel, egyértelmű és egyszerű kezeléssel vezérlik. Az ajtólapok lineáris elrendezéséhez elegendő hely szükséges az épületnyílás oldalán az elmozduláshoz. Az opcionális reteszelést integrált kocsizár vagy automatikus többszörös reteszelés (AMV) biztosítja.

Lineáris automatikus tolóajtók hajtása

Még az automatikus hajtással ellátott, nagy és nehéz aktív szárny (akár 200 kg) is megbízhatóan és gyorsan kinyílik (legfeljebb 0,9 m / s). A hajtás megfelel még a rendkívül frekventált bejáratok és átmenetek legigényesebb követelményeinek is - a nagy görgőkkel ellátott stabil kocsiknak és a gumitalpra szerelt cserélhető futósínnek köszönhetően a legjobb futási jellemzőkkel rendelkezik, minimális kopással és minimális zajjal.

A GU működtetőkkel akár 3000 mm tiszta átmeneti szélesség érhető el. A motort 230 V AC, 50 Hz tápfeszültség hajtja. A hajtás hihetetlen zárási sebessége max. 0,5 m / s.

Detail pohonu automatických posuvných dverí

Lineáris automatikus tolóajtó a menekülési útvonalon

A TÜV vizsgálóintézet tanúsítványának, az STN EN 16005 szerinti tanúsítványnak, valamint a hatályos irányelvek és szabványok teljesítésének köszönhetően ezek az ajtók menekülési és mentési útvonalakon is használhatók (önellenőrző meghajtórendszer két motoros technológiával) CM-F, EM-F, HM-F). Bármely meghibásodás esetén a tolóajtó továbbra is kinyitható és szabad átjárást biztosít a személyek elmeneküléséhez.

 

 

 

Teleszkópos automatikus tolóajtó

A maximális átmeneti szélességekhez tervezték, minimális területekkel.

Teleskopické automatické posuvné dvere

A teleszkópos automatikus tolóajtók biztosítják a nagy bejáratok gyors kinyitását és az emberek optimális áthaladását még a széles átjáró kis területein is. Ahol az oldalakon kevesebb hely van , az ajtólapok teleszkópos elrendezése megfelelő.

A padlón elhelyezett megszakítás nélküli vezetés hozzájárul a szárny magas stabilitásához. Kaphatók 2-leveles, 4-leveles változatban oldallappal vagy anélkül, tetőablakos mezőkkel vagy anélkül.

Druhy prevedenia teleskopických dverí

Teleszkópos automatikus tolóajtós hajtás

Önellenőrző hajtás kétmotoros technológiával és nagy görgőkkel, csendes működéssel és nagy nyitási sebességgel (max. 0,9 m / s). A tolóajtó sínje gördülékeny, és az opcionálisan beépített zár a kocsin található. Az ajtó intelligenciája sokféle kapcsolatot és beállítást, valamint világos és egyszerű kezelést tesz lehetővé.

Teleszkópos automatikus tolóajtó a menekülési útvonalon

A teleszkópos ajtók menekülési útvonalakon is használhatók (önellenőrző EMT-F típusú meghajtók), és rendelkeznek a TÜV vizsgálóintézet tervezési tanúsítványaival. Az STN EN 16005 szerinti tanúsítás, valamint a jelenlegi szabványoknak és irányelveknek való megfelelés magától értetődő.

 

 

 

Ívelt automatikus tolóajtók

Abszolút reprezentatív bemenetek ív vagy folytonos kör alakjában.

Oblúkové automatické posuvné dvere

Az íves automatikus tolóajtók nagyszerű kényelmet nyújtó hengeres ajtókészülék nagyszerű megjelenésével büszkélkedhetnek. A CompactMaster CMR / CMR-F ajtókat mindig optimálisan integrálják az épület architektúrájába. Az íves ajtók a tolóajtók előnyeit és a forgóajtók esztétikai benyomásait kínálják, elegáns bejáratot teremtve. A lineáris tolóajtókhoz képest szélesebb átjárót biztosítanak a nap forgalmas és forgalmas időszakaiban.

Íves ajtók:

- Lapos, részleges körű tolóajtó, teljesen a homlokzathoz igazítva, 1000–3000 mm sugarakkal.
- Félkör.
- Teljes 360 ° -os kör 4000 mm átmérőig.

Vzory oblúkových automatických dverí

Ívelt automatikus tolóajtós hajtás

A csapágyak inga rögzítése és a nagy görgők biztosítják a zajtalan működést és a nagy nyitási sebességet (legfeljebb 0,9 m / s). A rendszer saját vezérlő intelligenciájának sokféle beállítási és csatlakozási alternatívája van, miközben a művelet még mindig egyszerű és nagyon világos. Lehetőség az ajtó reteszelésére a szárnyba integrált mechanizmus segítségével.

Ívelt automatikus tolóajtó a menekülési útvonalon

Az önellenőrzésű, kétmotoros CMR-F kivitel menekülési útvonalakon használható , legfeljebb 2500 mm nyílásszélességgel, a TÜV vizsgálati laboratórium tanúsítja, megfelel az STN EN 16005 tanúsítványnak, és megfelel a jelenleg érvényes szabványoknak és irányelveknek .

Opcionális kiegészítő elemek az íves automatikus tolóajtókhoz

- Csatlakozás az épületirányítási rendszerhez és a beléptetés ellenőrzése.
- Légfüggöny.
- LED világítás az alumínium mennyezet mennyezetébe történő beépítés lehetőségével.
- Üvegplafon.
- Laza vagy rögzített karimás csatlakozás.
- Csíkos szőnyeg.

 

 

 

Szögletes automatikus tolóajtó

Speciális tolóajtók a bejárati terület egyedi kialakításához.

Uhlové automatické posuvné dvere

Szüksége van egy bejáratra, szögletes alakú csúszó szárnyszerkezettel? Nem probléma. Bármely szöget meg fogunk valósítani 90 ° és 179 ° között. A szögletes tolóajtók könnyen és esztétikusan integrálhatók minden finom alépítménybe.

Detail uhlových automatických dverí

Ferde automatikus tolóajtós hajtás

A gumibetétre szerelhető cserélhető futósín garantálja az ajtó nyitásának és bezárásának zajtalanságát. A ferde tolóajtókat nagy nyitási sebesség (max. 0,9 m / s), tiszta és igénytelen működés jellemzi, saját vezérlő intelligenciájával, különféle kapcsolatokkal és beállításokkal. A meghajtás magassága 100 mm, az ajtózár pedig a kocsin található. Megfelelő biztonsági érzékelők gondoskodnak a fő záróél rögzítéséről az STN EN 16005 szerint.

Szögletes automatikus tolóajtó a menekülési útvonalon

A kétmotoros technológiájú (CMW-F típusú) szögletes tolóajtók önellenőrző hajtásai menekülési útvonalakon alkalmazhatók, mert megfelelnek az STN EN 16005 tanúsítványnak, valamint a vonatkozó irányelveknek és szabványoknak. Ezeket a TÜV tesztelő intézet is tanúsítja.

 

 

 

Automata ajtókezelő

Automatikus ajtólapnyitás a nagy kényelem és a zajmentesség érdekében.

Exkluzívny pohon automatického otvárania dverného krídla

Még a 250 kg-os szárnyasúlyú, nagy és nehéz ajtók is nyithatók minimális erőfeszítéssel, teljesen ellenőrzötten és zajtalanul. A LED-kijelzővel ellátott beépített ajtónyitó funkciókapcsoló helyet biztosít a távoli vevő kártya behelyezéséhez és egy állítható szélnyomás funkcióval. Az üzemmódokat a telepítés során állítják be, és egy eszközbe integrálják:

- Teljesen automatikus működés
- Működtetett mód (szervo működtetés)
- Alacsony energiájú működés

Egyszerű, időtakarékos telepítés (a további automatizáláshoz is) és üzembe helyezés a csatlakozási lehetőségek széles skálájával. Az ön-intelligencia vezérlés könnyen beállítható és működtethető.

Az automatikus ajtók kinyitásának részletei

A rendkívül csendes TurnMaster elektromechanikus hajtás toló- vagy húzószerkezettel az egyszárnyú ajtókhoz ideális azokon a területeken is, ahol a zaj nem kívánatos. A nyitórendszer TÜV típusvizsgálati tanúsítvánnyal rendelkezik a DIN 18650 szerint. Az ajtó motoros nyitászárral, SECURY A-nyitóval és elektromos nyitóval rendelkezik, közvetlenül csatlakoztatható biztonsági érzékelőkkel.

A TurnMaster hajtás állítható sebességgel és nyitási idővel, 230 V AC, 50 Hz tápfeszültséggel és 200 VA tápfeszültséggel rendelkezik.

A TurnMaster meghajtó betolható verziója

- Nyitási szög 130 ° -ig
- Ajtólap szélessége 700 - 1400 mm

A TurnMaster meghajtó vontató verziója

- Nyitási szög 98 ° -ig
- Ajtólap szélessége 700 - 1 250 mm

 

Automatikus ajtótartozékok

Az automatikus ajtók összes nélkülözhetetlen tartozéka tökéletes esztétikai összhangban van az ajtóval, a kezelővel és a tolóajtó minden egyéb elemével.

Az automatikus tolóajtók konfigurálása pontosan az egyedi igények és az adott bejárat sajátosságai, valamint az ügyfél igényei szerint történik. Az automatikus üzemmód és az "EXIT" üzemmód aktív mozgásérzékelőkkel rendelkezik, és az ajtó automatikusan kinyílik, amikor megközelíti. A tolóajtók menekülési irányát a redundancia garantálja.

"OFF / NIGHT" üzemmódban az ajtó rögzítve van a menekülőajtóval. A mozgásérzékelők inaktívak és az ajtó zárva van. Csak jogosult személyek nyithatják meg az ajtót hozzáférés-vezérléssel vagy egy gomb segítségével, és az átállás után az ajtó ismét reteszelődik. A menekülési ajtó nyitójával szembeni ki- és leszakadással szembeni ellenállást a forgórész beépített reteszelése biztosítja. A vészhelyzeti gomb megnyomásával vagy aktiválásával minden menekülési ajtó kinyitható.

Prepínač programov (FWS)

Programkapcsoló - FWS

Programtípusok beállításának lehetősége:

- Ki (zárva)
- Kelet
- Automatikus
- Állandó nyitás

A kulcs bármilyen típusú programban kinyerhető. A panel fehér kerettel rendelkezik, és lehetősége van a vakolat alá vagy a vakolatra történő felszerelésre.

Leto/zima/LEK

Programváltás - Nyár / Tél / LEK

Programtípusok beállításának lehetősége:

- Nyári program csökkentett nyitási szélességgel
- Téli program csökkentett nyitási szélességgel
- Gyógyszertári program

A panel fehér kerettel rendelkezik, és lehetősége van a vakolat alá vagy a vakolatra történő felszerelésre.

Kombinovaný prepínač Leto/zima/LEK / FWS

Kombinált kapcsoló - Nyár / Tél / LEK / FWS

Programtípusok beállításának lehetősége:

- Nyári / téli program csökkentett nyitási szélességgel
- Gyógyszertári program
- Ki (zárva)
- Kelet
- Automatikus
- Állandó nyitás

A panel fehér kerettel rendelkezik, és lehetősége van a vakolat alá vagy a vakolatra történő felszerelésre.

Prepínač programov PO6

Programkapcsoló - PO6

Programtípusok beállításának lehetősége:

- Ki (zárva)
- Kelet
- Automatikus
- Állandó nyitás
- Kelet-tél
- Automatikus tél

A kulcs bármilyen típusú programban kinyerhető. Kapcsoló alkalmas egy 27 mm-es félbetétre (nem tartozik a csomagba). Szerelés lehetősége a vakolat alá vagy a vakolatra.

Prepínač programov s displejom (DPS)

Programkapcsoló kijelzővel - NYÁK

Programtípusok beállításának és jelentésének lehetősége:

- Ki (zárva)
- Kelet
- Automatikus
- Állandó nyitás
- Szerviz hibaüzenet

Kapcsoló kulcsos kapcsolóval együtt használható menekülési utak tolóajtóinál történő használatra (erre felhatalmazott személyzet számára).

Radarový hlásič pohybu so zabezpečovacou clonou (DIN 18650)

Radar mozgásérzékelő védőképernyővel (a DIN 18650 szerint)

Activ 8 ONE ON típus:
- Irányfelismerés
- Tesztelhető képernyő, 2 soros

Írja be az Activ 8 THREE ON értéket:
· Irányfelismerés és önellenőrzés
· Tesztelhető membrán van, 2 soros
· Menekülési útvonalak tolóajtóinál (belül, a menekülés irányában)

Vodeodolný kryt Activ 8

Activ 8 vízálló burkolat

A fedél minimalizálja a helytelen aktiválást eső alatt.

Svetelná bezpečnostná závora

Könnyű biztonsági korlát

Korlát a könnyű átmenet biztosításához 200 és 1000 mm magasságban, kiértékelő egységgel.

FIGYELEM: Nem alkalmas a DIN 18650-2 szerinti különleges védelemmel rendelkező személyek számára.

Radarový hlásič pohybu

Radar mozgásérzékelő

Eagle ONE típus:
- Irányfelismerés

Sas típusú HÁROM N:
- Irányfelismerés és önellenőrzés
- Menekülési és mentési útvonalakon való használatra (belül, a menekülés irányában)

Vodeodolný kryt Eagle

Eagle vízálló burkolat

A fedél minimalizálja a helytelen aktiválást eső alatt.

Vysielač impulzov Magic Switch

Magic Switch impulzus adó

Lehetővé teszi az automatikus ajtók érintés nélküli aktiválását kézmozdulattal, érzékeny az irányra és a hatótávolsága 20-50 cm.

Lakťové tlačidlo

Könyök gomb

Nagy felületű könyökgomb vakolatban. Tartalmaz egy "PRINT ITT" matricát.

Kľúčové tlačidlo

Kulcs gomb

Kapcsoló 27 mm-es félbetéthez (nem tartozék).

Felszerelés lehetősége a vakolat alá (100 x 100 x 71 mm) vagy a vakolatra (70 x 80 x 71 mm).

 

NÚDZOVÉ ZASTAVENIE

Vészleállító gomb

A sürgősségi gomb megnyomásakor a készülék leáll.

Forgatással kikapcsolva.

Klávesnica s kódom

Kód billentyűzet

Billentyűzet az ajtó numerikus kóddal történő aktiválásához:

Alkalmas kültéri használatra (IP 65).
Méretek: 80 x 80 x 12 mm

Értékelő egység:

Alkalmas beltéri használatra.
Méretek: 110 x 180 x 40 mm

Mechanický podlahový zámok

Mechanikus padlózár

Zár a tolóajtó lapra szereléshez.

A vékony G30 keretes profilrendszer megfelelő feldolgozásával mindkét oldalon rögzíthető is (henger alakú betét). Több színben kapható.

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...