18
éve
2005 - 2023

Műanyag ablakok Veka 82 MD

Okná VEKA 82 MD

A osztályú prémium ablakrendszer

Új generációs profilok, nagy hangsúlyt fektetve a német minőségre.

A 82 mm beépítési mélységnek, a hármas üvegezésnek és a keret hétkamrás kialakításának köszönhetően a Veka Softline 82 ablakok ideális rendszerré válnak, amely minden követelménynek megfelel az új épületek vagy rekonstrukciók terén. Egyedülálló elrendezése és kamraszáma, valamint a központi tesztelés az ideális építési mélységgel kombinálva lehetővé teszi a hőszigetelt hőszigetelés széles választékának használatát 52 mm szélességig. A Softline 82 profilrendszer kiváló hőszigetelési tulajdonságokat ér el. Teljes értékű rendszerként megfelel az A osztály minőségének. Már az alapváltozatban, központi tömítéssel és hőszigetelő hármas üvegezéssel, 48 mm vastagsággal, megfelel a passzív házak szigorú hőszigetelési követelményeinek.

Műanyag ablakok műszaki paraméterei VEKA 82 MD

Vázszerkezeti mélység: 82mm
A szárny építési mélysége: 82 mm
Üvegezés lehetősége: Szigetelő hármas üvegezés meleg kerettel
Tömítés: Fekete és szürke színben kapható
Kamrák száma: 6. szárny / 7. keret
Üvegezés: 4/18/4/18/4 SWISSPACER Ug = 0,5 W / m 2 K
Profiltípus: MD központi tömítéssel
Profilvonalak: Négyzet

Átlagos értékelés: 9.3 / 10

A VEKA 82 MD ablakok hőszigetelő tulajdonságai

Kiváló szigetelő tulajdonságok a hőszigetelő hármas üvegezésű és meleg SWISSPACER kerettel rendelkező VEKA ablakok német minőségének köszönhetően.

Uw = 0.8 W / m 2 K
Uf = 1.0 W / m 2 K
Ug = 0.5 W / m 2 K

 

"PREMIUM" osztály

A prémium kategóriába tartoznak a VEKA 82 MD műanyag ablakok. A prémium kínálat az egyik csúcsminőségű műanyag ablak, ez a leggazdaságosabb osztály , amely prémium szigetelési képességeket kínál, amelyek megtakarítják a fűtést. A legjobbakat egyetlen, tartós és megbízható egésszé egyesítve. Egyedi megoldás mindenkinek.

Ablak színek és dekorok Veka 82 MD

A Veka műanyag ablakok a legszélesebb körű felületmegmunkálást kínálják sima fóliák és fa dekorok formájában, amelyek első pillantásra felkeltik a figyelmet. Az innovatív fedéllel díszítő fóliák tartósak és időjárásállóak.

A lamináló fóliák standard csoportja Veka 82 MD

A lamináló fóliák nem szabványos csoportja Veka 82 MD

Oszd meg a Facebookon Oszd meg a Twitteren
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
WICLINE 75

WICLINE 75

Veka 82

Veka 82

Segíthetünk?