Műanyag ablakok Veka Softline 82 MD | INTER-OKNO
18
éve
2005 - 2023
sk hu de

Műanyagablakok Veka 82 MD

Műanyag ablakok Veka 82 MD
Okná VEKA 82 MD

A osztályú prémium ablakrendszer

Új generációs profilok, nagy hangsúlyt fektetve a német minőségre.

A 82 mm beépítési mélységnek, a hármas üvegezésnek és a keret hétkamrás kialakításának köszönhetően a Veka Softline 82 ablakok ideális rendszerré válnak, amely minden követelménynek megfelel az új épületek vagy rekonstrukciók terén. Egyedülálló elrendezése és kamraszáma, valamint a központi tesztelés az ideális építési mélységgel kombinálva lehetővé teszi a hőszigetelt hőszigetelés széles választékának használatát 52 mm szélességig. A Softline 82 profilrendszer kiváló hőszigetelési tulajdonságokat ér el. Teljes értékű rendszerként megfelel az A osztály minőségének. Már az alapváltozatban, központi tömítéssel és hőszigetelő hármas üvegezéssel, 48 mm vastagsággal, megfelel a passzív házak szigorú hőszigetelési követelményeinek.

Műanyag ablakok műszaki paraméterei VEKA 82 MD

Vázszerkezeti mélység: 82mm
A szárny építési mélysége: 82 mm
Üvegezés lehetősége: Szigetelő hármas üvegezés meleg kerettel
Tömítés: Fekete és szürke színben kapható
Kamrák száma: 6. szárny / 7. keret
Üvegezés: 4/18/4/18/4 SWISSPACER Ug = 0,5 W / m 2 K
Profiltípus: MD központi tömítéssel
Profilvonalak: Négyzet

Átlagos értékelés: 9.3 / 10

A VEKA 82 MD ablakok hőszigetelő tulajdonságai

Kiváló szigetelő tulajdonságok a hőszigetelő hármas üvegezésű és meleg SWISSPACER kerettel rendelkező VEKA ablakok német minőségének köszönhetően.

Uw = 0.8 W / m 2 K
Uf = 1.0 W / m 2 K
Ug = 0.5 W / m 2 K

 

"PREMIUM" osztály

A prémium kategóriába tartoznak a VEKA 82 MD műanyag ablakok. A prémium kínálat az egyik csúcsminőségű műanyag ablak, ez a leggazdaságosabb osztály , amely prémium szigetelési képességeket kínál, amelyek megtakarítják a fűtést. A legjobbakat egyetlen, tartós és megbízható egésszé egyesítve. Egyedi megoldás mindenkinek.

Ablak színek és dekorok Veka 82 MD

A Veka műanyag ablakok a legszélesebb körű felületmegmunkálást kínálják sima fóliák és fa dekorok formájában, amelyek első pillantásra felkeltik a figyelmet. Az innovatív fedéllel díszítő fóliák tartósak és időjárásállóak.

A lamináló fóliák standard csoportja Veka 82 MD

A lamináló fóliák nem szabványos csoportja Veka 82 MD

Oszd meg a Facebookon
Találkozó a bemutatóteremben

Bemutatóteremünk prezentációja, ahol bemutatjuk az ablakaink, ajtóink és csúsztatható rendszereink különböző típusait beépített funkcionális mintadarabok formájában. Ezután következik a gyártásunk bemutatása, majd az Ön projektjének részletes konzultációja a tárgyalóban, egy finom kávé mellett.

Loading...
Kérem, várjon ...