18
éve
2005 - 2023

Műanyag ablakok bluEvolution 82 MD

Okná Salamander 82 MD

Magasabb színvonalú, elfogadható áron

A Salamander ablakok garantálják a tartósságot és a kényelmes használatot.

Márkás műanyag ablakok Salamander. A bluEvolution 82 rendszer a jövő innovatív ablakprofilja, négyzet alakú vonalakkal és a hőszigetelő hármas üvegezés szokásos használatával, külön díj nélkül. Az innovatív, hatkamrás konstrukció , 82 mm beépítési mélységgel és kifinomult tömítési technológiákkal garantálja a kívánt minőséget. Garantálja az optimális ablakszigetelést és a legjobb energiahatékonyságot. A profil (MD) hozzá van szerelve egy központi tömítéssel (hármas tömítés). A minőségi tömítés növeli a hő- és hangszigetelést a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben. Az ablakrendszer ezen generációja optimális szigetelési tulajdonságokat kínál, legfeljebb 52 mm üvegezéssel. A BluEvolution 82 ablakokat felújításokhoz, családi házakhoz és új épületekhez tervezték.

Műanyag ablakok műszaki paraméterei Salamander 82 MD

Vázszerkezeti mélység: 82mm
A szárny építési mélysége: 82 mm
Üvegezés lehetősége: Szigetelő hármas üvegezés meleg kerettel
Tömítés: Fekete és szürke színben kapható
Kamrák száma: 6. szárny / 6. keret
Üvegezés: 4/18/4/18/4 SWISSPACER Ug = 0,5 W / m 2 K
Profiltípus: MD központi tömítéssel
Profilvonalak: Négyzet

Átlagos értékelés: 8.5 / 10

A Salamander 82 MD ablakok hőszigetelő tulajdonságai

A Salamander bluEvolution 82 MD ablakok szigetelési képességei meghaladják a szabványt. Az Uw = 0,86 érték megfelel az alacsony energiafelhasználású házak követelményeinek.

Uw = 0,86 W / m 2 K
Uf = 1.0 W / m 2 K
Ug = 0.5 W / m 2 K

 

"PREMIUM" osztály

A prémium kategóriába tartoznak a Salamander 82 MD műanyag ablakok. A prémium kínálat az egyik csúcsminőségű műanyag ablak, ez a leggazdaságosabb osztály , amely prémium szigetelési képességeket kínál, amelyek megtakarítják a fűtést. A legjobbakat egyetlen, tartós és megbízható egésszé egyesítve. Egyedi megoldás mindenkinek.

Ablak színek és dekorok Salamander 82 MD

A Salamander műanyag ablakok különböző típusú felületi felületeket kínálnak sima fóliák és fa dekorok formájában, amelyek első látásra felhívják a figyelmet. Az innovatív dekoratív fóliák tartósak és időjárásállóak.

A lamináló fóliák standard csoportja Salamander 82 MD

A lamináló fóliák nem szabványos csoportja Salamander 82 MD

Oszd meg a Facebookon Oszd meg a Twitteren
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
WICLINE 75

WICLINE 75

Veka 82

Veka 82

Segíthetünk?